Tegenwoordig zijn er vele grote groothandelaren. Om alles een beetje te begrijpen hebben we een paar onderwerpen uitgekozen die actueel zijn in de groothandel, dus meestal dagelijkse producten die in vele malen worden opgeslagen, zodat ze makkelijk te verkopen zijn.

 

Bevestigingsmaterialen

bevestigingsmaterialen zijn tegenwoordig overal voor nodig; ze zitten in deuren, maar ook in bijvoorbeeld in kasten en dergelijke producten. Een aantal beveiligingsmaterialen zijn: K-anker, L-ankers, houtdraadbouten, slotbouten en Haakankers. Er zijn natuurlijk veel meer voorbeelden, maar dat zijn er teveel om op te noemen. bevestigingsmaterialen zitten aan producten vast om ze bij elkaar te houden, zodat ze niet uit elkaar vallen wanneer je iets oppakt, of gebruikt. In andere woorden; zonder bevestigingsmaterialen zou ons leven een stuk moeilijker zijn.bevestigingsmaterialen

 

Eten en drank

Eten en drank zijn waarschijnlijk een van de grootste problemen in de wereld van groothandelaren, dit zijn de meest verkochte producten in de groothandel en er worden dagelijks miljoenen porties van gehandeld. Dit komt omdat supermarkten al deze goederen moeten verkopen, zodat consumenten ( wij ) ze kunnen consumeren ( gebruiken )
eten

Hout

Hout werd vroeger overal gebruikt, tegenwoordig wordt dat minder, en dat is maar goed ook. De groothandel bedrijven zullen nu een klein beetje minder winst maken doordat er allemaal actief rondlopen die het groen willen behouden en tegen de boomkappingen gaan. Dankzij dit worden er minder producten, zoals: Pallets gemaakt en ook minder gebruikt en worden er nu andere producten gebruikt, bijvoorbeeld: Plastic. dit is helaas minder milieuvriendelijker maar wel een goede oplossing. Tegenwoordig is er ook een nieuwe wet gekomen voor plastic in winkels, en dat je een klein geld bedrag moet betalen om een plastic tasje mee naar huis te nemen, zodat je bewust er van bent dat je het plastic zakje kunt recyclen.
 

Enkele relevante linkjes die interessant zijn, en die te maken met groothandel:
http://consumentenplein.uwstart.nl/
http://arnold.uwstart.nl/
http://winkelenonline.links.nl/
http://reddeviltje.jouwpagina.nl/
http://charles.jouwpagina.nl/
Bedrijven
lening vergelijken
Groothandel-fabrieken
Wonen
http://bouw.gerelateerd.nl/
http://bouwen.jouwpagina.nl/
http://bouwen.startpaginas.net/
bouw-materialen Links
www.weboverhuur.nl
Klik hier voor grootkeukenapparatuur
restaurantlinnen